dancing in the dark je graphics resource forum. tu se nahajajo izdelki, ki jih lahko porabite za like na RPG forumih. za celoten pregled foruma je potrebna registracija.
Registriraj se 1
sandra
vesna

29. 12. - 4. 1.EMILIE VOE NERENG
----------
Latest topics
» -- light it up.
Registriraj se EmptyPon Jan 05, 2015 3:56 am by klavdija

» under the spotlight
Registriraj se EmptyTor Dec 09, 2014 6:56 am by vesna

» threads suggestions
Registriraj se EmptyNed Okt 26, 2014 8:29 pm by sandra

» flawed to perfection
Registriraj se EmptyČet Sep 25, 2014 6:26 am by vesna

» new york state
Registriraj se EmptyNed Avg 31, 2014 2:49 am by sandra

» into the mystic
Registriraj se EmptyNed Avg 31, 2014 2:47 am by sandra

» showdown: victoria's angels
Registriraj se EmptySre Jul 23, 2014 6:58 pm by sandra

» vse o forumu
Registriraj se EmptyTor Jul 22, 2014 9:32 pm by sandra

» when the shadows walk
Registriraj se EmptyTor Jul 22, 2014 4:02 am by sky

Danes je Sob Avg 20, 2022 4:49 am

Čeprav skušajo Administratorji in moderatorji tega foruma odstraniti ali popraviti neprimerna besedila tako hitro, kot je mogoče, ni mogoče preverjati vsakega sporočila. Zato vas obveščamo, da vsa sporočila, objavljena v tem forumu, izražajo mnenja in poglede avtorja sporočila in ne mnenja in pogleda upraviteljev, moderatorjev ali Administratorja (razen za njihova lastna sporočila) in zato za objavljena sporočila niso odgovorni.

Zavezujete se, da ne boste objavljali sporočil z zlonamerno, žaljivo, nespodobno, vulgarno, obrekljivo, sovražno, grozečo, obsceno ali katerokoli vsebino, ki lahko prizadene druge uporabnike, člane tega foruma. Upravitelj strani si pridržuje pravico, da vam kadarkoli, trajno ali začasno, delno ali popolno prepreči dostop do forumov (lahko obvesti tudi vašega ponudnika interneta). Zaradi tega so IP številke vseh objavljenih sporočil shranjene, da se uredijo sporni primeri. Strinjate se, da ima Administrator, upravitelj ali moderator tega foruma pravico odstraniti, popraviti, premakniti ali zapreti katerokoli temo, ko se mu zdi to potrebno. Kot uporabnik se strinjate, da se vsi podatki, ki ste jih vpisali shranijo v bazo podatkov. Podatki ne bodo posredovani tretji strani brez vaše privolitve upravitelju strani. Upravitelj, Administratorji in Moderatorji ne prevzemajo odgovornosti za morebitni poskus vdora v bazo, ki bi ogrozil te podatke.

Sistem na tem forumu uporablja piškotke (cookies), ki shranijo podatke na vaš osebni računalnik. Ti piškotki ne vsebujejo nobene informacije, ki ste jo vnesli zgoraj; služijo samo za to, da olajšajo spremljanje foruma v vaše zadovoljstvo. Vaš elektronski naslov bo uporabljen le za potrditev podrobnosti in gesla pri vaši registraciji, (ter za pošiljanje novega gesla, če je pozabite obstoječe geslo).

Klikni Registriraj se spodaj, če se strinjaš z omejitvami teh pogojev. Če si v dvomih, se posvetuj z upravljalci strani.